Δωρεάν μεταφορικά

Σας αποστέλουμε την παραγγελία σας σε όλη την Ελλάδα εντελώς δωρεάν εάν η αξίας της είναι άνω των 55 €.

 

Ενημερωθείτε πρώτοι

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερωθείτε πρώτοι για τις νέες μας προσφορές σε όλα τα προϊόντα μας.

 

Προσφορές σε δεκάδες προϊόντα

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα γυαλιών ηλίου και οράσεως, φακών επαφής και υγρών τα οποία θα βρείσε σε τιμές κόστους.

Bestseller Sunglasses
Νέα Προϊόντα
Προσφορές

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ  NEW COLLECTION 2017 ΓΥΑΛΙΩΝ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ -30% OFF.

Βίντεο Του Μήνα
Χρήσιμες Πληροφορίες
Τα γυαλιά ηλίου είναι στις μέρες μας ίσως το ποιο απαραίτητο αξεσουάρ για όλους μας αναξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Οι επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας (UVA & UVB) στα μάτια μας είναι πάρα πολύ επιβλαβείς πχ εκφύλιση της ωχράς κηλίδας κ.α επομένως η καθημερινή χρήση γυαλιών ηλίου μας προφυλάσσουν από δυσάρεστες και μη αναστρέψιμες καταστάσεις.

Επιλέγουμε γυαλιά ηλίου μόνο από αξιόπιστα οπτικά καταστήματα που φέρουν τις προδιαγραφές τις Ευρωπαικής Ένωσης δηλαδή το σήμα CE. Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου μας επιλέγουμε και το σχήμα του σκελετού,φέτος στη μόδα είναι τα διάφορα χρώματα καθρέπτες, το στυλ eye cats,wayfarer και το στρογγυλό.
Η επιλογή σκελετού οράσεως εξαρτάται φυσικά από το σχήμα του προσώπου μας και από τα χρώματά μας.Το στυλ που είναι στη μόδα ακολουθεί τα γυαλιά ηλίου δηλαδή eye cats,wayfarer και λιγότερο το στρογγυλό.Φέτος μόδα στο χρώμα του σκελετού είναι η ταρταρούγα τόσο ο κλασσικός χρωματισμός όσο και στις αποχρώσεις του ρόζ,του πράσινου κ.α
Η επιλογή του σωστού φακού επαφής για τον καθένα εξαρτάται πρώτον από τον ίδιο τί χρήση θέλει να κάνει.Μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ημερήσιο,μηνιαίο και ετήσιο καθώς και σε έγχρωμο μηνιαίο φακό επαφή.Σε δεύτερη φάση ο εφαρμοστής σας μπορεί να σας κατευθύνει στην καλύτερη επιλογή για τα δικά σας μάτια εμπιστευτείτε τον.

Οι φακοί επαφής ανάλογα με το υλικό τους μπορούν να χωριστούν σε δύο μεγάλες κατηγορίες φακοί υδρογέλης και φακοί σιλικόνης υδρογέλης. .