THERAPEARL EYE MASK 22.9x7
THERAPEARL EYE MASK 22.9x7 THERAPEARL EYE MASK 22.9x7

THERAPEARL EYE MASK 22.9x7


H μάσκα ματιών THERA PEARL συνδυάζει τη θεραπευτική δύναμη της θερμοθεραπείας και της κρυοθεραπείας προσφέροντας αποτελεσματική ανακούφιση από καθημερινούς πόνους.Για εφαρμογή της θερμοθεραπείας, θερμαίνετε την μάσκα ματιών στα μικροκύματα για 10-15 δευτερόλεπτα. Έτσι αντιμετωπίζετε: Τη ρινική συμφόρηση Τον πόνο από πρηξίματα Το χαλάζιο Τα ξηρά μάτια / βλεφαρίτιδα Αντίστοιχα, για την κρυοθεραπεία, καταψύχετε για τουλάχιστον 2 ώρες και αντιμετωπίζετε: Τα πρησμένα μάτια Τους πονοκέφαλοι / Ημικρανίες Τα σφαιρίδια της μάκας ματιών THERA PEARL συνδυάζουν τη θεραπευτική δύναμη της θερμοθεραπείας και της Κρυοθεραπείας, προσφέροντας αποτελεσματική ανακούφιση από καθημερινούς πόνους. Η τεχνολογία THERA PEARL: εφαρμόζει ατέλεια στο κεφάλι περιμετρικά των ματιών. Προτεινόμενη χρήση: επαναχρησιμοποιούμενων Θεραπευτική θερμοφόρα/παγοκύστη για χρήση σε καθημερινούς πόνους, οίδημα/πρήξιμο και μώλωπες. Τρόπος χρήσης .: κρυοθεραπεία καταψύξτε τουλάχιστον για 2 ώρες. Θερμοθεραπεία θερμάνετε σε μικροκύματα με βάση τις ενδείξεις χρόνου και ισχύος που παρατίθενται παρακάτω. 700w (15 Sec) 1000w (12 Sec) 1250w (10 Sec)Η θερμοφόρα παγοκύστη σχεδιασμένη ώστε να διατηρεί τη θεραπευτική θερμοκρασία για περίπου 20 λεπτά. Περιμένετε για τουλάχιστον 20 λεπτά πριν εφαρμόσετε ξανά. Εάν είναι απαραίτητο εφαρμόστε ξανά το προϊόν για 20 λεπτά.Προφυλάξεις THERA PEARL μάσκαw ματιών.: Πάντα να ελέγχετε τη θερμοκρασία του προϊόντος πριν από την εφαρμογή. Παρατεταμένη εφαρμογή μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό, συμπεριλαμβανομένων των εγκαυμάτων. Μην το χρησιμοποιείτε σε βρέφη Μην το χρησιμοποιείτε αν έχετε κακή κυκλοφορία αίματος Μην χρησιμοποιείτε θερμοθεραπεία σε ράμματα ή ανοιχτή πληγή. Μην αποκοιμηθείτε, ενώ χρησιμοποιείτε το προϊόν. Μην τρυπάτε τη συσκευασία. Μην καταπιούν το περιεχόμενο αποκλειστικά για εξωτερική χρήση.Χρησιμοποιήστε το μόνο υπό την επίβλεψη ενηλίκου. Για υπερβολικά έντονο, παρατεταμένο ή χρόνιο πόνο, ζητήστε συμβουλή γιατρού.Χρησιμοποιήστε τη μάσκα ματιών ΜΟΝΟ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.* θέρμανση πέραν των συνιστώμενου χρόνου, μπορεί να προκαλέσει βλάβη να καταστρέψει τη συσκευασία THERA PEARL. περιεχόμενο αποκλειστικά για εξωτερική χρήση.

21,00 € 25,00 €

SHARE NOW #VALSAMAKIS_OPTICS

Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Χρώμα ΜΠΛΕ

Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

1. Αποστολή εντός Ελλάδας

Τα Valsamakis Optics συνεργάζονται με εταιρεία ταχυμεταφορών προκειμένου να διασφαλίσουν την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, και το κόστος αποστολής είναι :

  • Για όλη την Ελλάδα: 3,00 € με ΦΠΑ.
  • Σε περιπτώσεις που το βάρος της παραγγελίας είναι πολύ μεγάλο ή ο τόπος προορισμού είναι δυσπρόσιτος για τις μεταφορικές εταιρείες, θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής.
  • Για παραγγελίες άνω των 55 € τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
2. Αποστολή σε άλλες χώρες
  • Με ΕΛΤΑ, χρέωση 12 € για παραγγελίες συνολικού βάρους 1KG, παράδοση εντός 10 εργάσιμων ημερών.
  • Για την Κύπρο χρέωση 12 € με εταιρεία ταχυμεταφορών και παράδοση σε 2 με 3 εργάσιμες.
3. Παραλαβή από το κατάστημα μας.

Τρόποι Πληρωμής

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Εθνική Τράπεζα , Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς
Πληρωμή με αντικαταβολή
*μόνο για αποστολές στην Ελλάδα
Κάρτες
visa mastercard maestro
Πληρωμή με PayPal
pay via paypal
Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω της Τράπεζας Πειραιώς
pay via piraeus bank

ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ
ΟΠΤΙΚΟΙ
ΑΡΙΣΤΟΙ
ΦΑΚΟΙ
ΔΩΡΕΑΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΤΕΡΑΣΤΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΗ
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ
ΤΙΜΕΣ